Ivan Bilić

Direktor Revizije

Ivan je novoizabrani Direktor revizije Mazarsa u Hrvatskoj. Kao direktor bit će zadužen za daljnji razvoj odjela revizije te jačanje Mazarsa u području kontrolinga. Ima bogato dugogodišnje iskustvo u poslovima revizije i financijskog savjetovanja, a stručnjak je za IFRS, reviziju financijskih institucija i kontroling.

Ivan je karijeru započeo u jednoj velikoj međunarodnoj revizorskoj kući radeći na revizijama financijskih institucija, due diligence projektima i valuacijama. Osim toga bio je jedan od stručnjaka zaduženih za edukaciju na području IFRS-a u CEE regiji. Nakon toga karijeru je nastavio u Addiko banci (bivša Hypo banka), u kojoj je kao direktor financijskog kontrolinga bio uključen u restrukturiranje i postavljanje sustava kontrolinga za međunarodni private equity fond.

Posjeduje certifikat ovlaštenog računovođe Velike Britanije (ACCA). Prije pridruživanja u Mazars, Ivan je radio na projektima povezanim sa Mađarskim nogometnim savezom i UEFOM, također je radio u Hypo Alpe Adria Banci i Croatia osiguranju. U području financija, revizije, poreza i savjetovanja je preko 15 godina.

Svoje školovanje je završio u Georgia State University, Atlanta, Georgia, USA u području međunarodnih financija. Aktivni je korisnik engleskog jezika, a hrvatski mu je materinji jezik.

vrh stranice