Kristijan Cinotti

Partner i direktor tvrtke

Specijalist je za područje optimiranja poreznog položaja u zemlji i inozemstvu.  Posjeduje licence za ovlaštenog revizora, poreznog  savjetnika, procjenitelja i računovođu.  Kristijan je ovlašteni sudski  vještak za financije. Glavni je autor knjiga: „Što poduzetnici moraju znati o  financijama?“,"Kako platiti manje poreza?", "Kako se pripremiti za nadzor  porezne uprave", te knjige „Leasing u praksi“ i "MAZARS - porezni svajetnik". Autor je nekoliko članaka iz  područja spajanja poduzeća, leasinga i Due Diligenca.  Aktivno se služi njemačkim i engleskim jezikom. 

Najveći dio poslovne karijere proveo je u revizorskim društvima: Progres  Revizija, Ernst & Young, IB Grant Thornton Audit, na poslovima revizije i  poreznog savjetovanja. Revizijom, porezima i računovodstvom se bavi od 1998. godine. 
Kao direktor IB Grant Thornton Audit d.o.o., bio je odgovoran za poslove  revizije u Hrvatskoj, kao i za osnivanje, uspostavljanje i razvoj revizijskog ureda u Srbiji. 

Tijekom svoje poslovne karijere, Kristijan je obavljao čitav niz poslova raznih trgovačkih društava. Osim revizije, sudjelovao je u provođenju  procesa dubinskog snimanja (Due Diligence) i savjetovanjima prilikom prodaje i kupnje društava, te procjenama vrijednosti društava. Kristijan je jedan od predavača na Hrvatskom institutu za financije na temu poreza. 

Trenutno polaže certifikat za ovlaštenog računovođu Velike Britanije (ACCA).

vrh stranice