Mazars - porezni savjetnik

Iz tiska je izašla MAZARS – Porezni savjetnik, nova knjiga poreznih stručnjaka društva Mazars Cinotti.Više o samoj knjizi pogledajte u nastavku...

Mazars je međunarodna, integrirana i neovisna organizacija, specijalizirana za pružanje usluga revizije, računovodstva, poreza te savjetovanja. Mazars je prisutan na pet kontinenata, u 73 države i zapošljava više od 15000 profesionalaca.
Knjiga daje detaljan pregled najvažnijih poreza i poreznih propisa u Republici Hrvatskoj, a to su porez na dodanu vrijednost, porez na dobit te porez na dohodak. Kako smo pisali samu knjigu možete vidjeti na besplatnom poglavlju koje možete vidjeti ovdje.

Kroz knjigu su dotaknuti i drugi relevantni propisi koji su nužni za cjelovito razumijevanje poreznih propisa, a sam sadržaj knjige možete vidjeti ovdje.

MAZARS – Porezni savjetnik najvažnija i najkompliciranija područja poreza dodatno potkrepljuje mišljenjima Porezne uprave, presudama Europskog suda pravde te konkretnim slučajevima iz prakse (case study).

CILJ

Cilj je ove knjige prikazati temeljne postulate čije poštivanje traži Porezna uprava, a koja su ujedno i područja u kojima se krije najveći porezni rizik, ali i mogućnosti za ostvarivanje poreznih ušteda unutar zakonskih okvira. Također, ova knjiga nastoji na jednostavan i sistematičan način približiti komplicirano i dinamično područje poreza.

KOME JE KNJIGA NAMIJENJENA


Ova knjiga namijenjena je prije svega direktorima financija, direktorima društava, članovima uprava i računovođama, ali i svim ostalim djelatnicima koji su zaduženi za porezno-računovodstvena pitanja, profesorima te ostalim osobama iz struke. Što kažu direktori financija o našoj knjigi možete pogledati ovdje.

GDJE KUPITI KNJIGU

Knjigu po cijeni od 299 HRK možete naručiti putem naše e-mail adrese knjige@mazars.hr, kao i pozivom na broj telefona 01/4864-420.

vrh stranice